"Hela livet var ett disco"... tills vi fick miljarder tal i kemi läxa

Tjaaaa
Kemi kemi kemi kemi kemi kemi kemi... jag dör.
Aja men jag har faktiskt varit ganska så väldigt duktig idag och kemin rullar på.. även fast det känns som om man aldrig kommer bli klar! Får väl stunta i spinningen idag så jag hinner med allt... måste ju hinna packa också. Nossebro here we come! Jäklar vad kul det ska bli, jag och mina favvo tjejer kommer få det heeelt awesome! nej nu måste jag fortsätta med el plugg :) Peace out 

 



Vet att hannabanana hatar denna låten.. haha! Jag kan ju inget annat än att älska den, så jäkla skön!

// Fillefilé

Danni är kung

Hola!
Nu har vi naturkunskap.. det suger.
Hela denna dagen har sugit sönder, tur att man har extremt awesome:iga vänner som får en på bättre humör! Först var det bara allmänt jobbigt att gå upp imorse, håret stog åt alla håll så jag plattade det... inte så smaart eftersom att jag snabbt insåg att det ösregnade ute. Jag var redan superstressad så jag springer runt och letar efter ett jäkla paraply.. hittar jag ett... jadå, det måste varit det finaste paraplyt jag någon sin sett... naaat! aja men iallafall, så jag var redan jättesen till bussen och precis när jag ska låsa dörren inser jag att jag inte har någon aning om vart mina nycklar är... braaa frillan!
Jag hittar iallafall nycklarna tillslut och får skynda mig som satan till bussen...i ösregnet. När jag väl kom fram till busshållplatsen står håret åt alla håll igen och jag ser mer ut som ett troll än något annat... bussen är sen... bussen är proppfull... jag står omringad av fjortisar som sitter och pratar skit om någon tjej.. ja, vad ska man säga. Sedan när jag väl kommer fram till volleyboll-hallen där vi ska ha gympa.. är det låst. så jag får stå där, i regnet,med CC i en halvtimma. Ja vad ska man säga, kan inget annat än att skratta åt hela morgonen. hahaha

Btw så ska jag hälsa från danni att hon är kung på volleyboll.. frillan håller helt med!



// Frillan


Tvi Nils... fast nej

Godafton!
Egentligen lovade jag Robbie att jag skulle göra ett blogginlägg om Tvi Nils... vet inte om jag kan med att göra det faktiskt, det är ju synd om honom ju! Så nej, tyvärr! Om ni verkligen vill se klippet finns det på el youtube ^^

Nu tänkte jag vara duktig och börja med spanskan.. den kommer jag aldrig få gjord imorgon så det är väl lika bra att sätta igång! Jago gillaro inteo el espanol (Tingeling style)

// Fillefilé

We-Ho girl is back baby!

Asså jag dör.. nästan på riktigt! We-Ho girl är tillbaka.. lika tondöv, lika läskiga ögon, sitter där och ser lika uttåkad ut samtidigt som hon som vanligt pillar i sitt hår, fast nu sjunger hon en annan låt! hahaha detta måste ni se




HAHAHAHAHA herregud vad kul! Älskar blinkningen i början btw..

Nu ska jag till spinningen! C yah <3

// Frillz

COD... seriöst?

yo. idag fick jag en musch... tack robin! Han ska allt få igen den jäveln haha!

Nu när jag kom hem har jag kollat på The Switch, en film med Jennifer Anistion som mami hyrde igår, den va bra! careface men jag vet inte vad jag ska skriva okeeeeej!

Ska man kanske plugga matte nu... eller kanske kemi.... eller historian... naaa skulle inte tro det va! Fast vad ska man göra annars liksom. nej, nu ska jag och jeppe spela cod... hahah måste bli lite bra på det dära... jag suger.


'

Hahaha det är faktiskt rätt kul... Känner nästan att jag är på gränsen till att vara värsta nörden nu när jag lägger upp en frickin bild... men aja

Jag ska tydligen på spinning sen också! Det ska bli kult :)


Peace out

// Fille

detta är typ en bloggrejp?

tjaatjaa alla frillans fans ! Danni hääääääääär !
vårat äventyr i borås va helt awesome:igt , frillan får berätta om va vi har gjort om hon vill för jag orkar inte riktigt skriva en roman HEHE när vi kom hem från papi åkte vi till Felicia vi la på vardagsrumsgolvet och lyssnade på musik och jag somnade... HAHA kul cheeeey ! sen gick vi till gymmet... nej jag tränade inte HAHA jag är faktiskt typ sjuk ... super hesa danni ! nu sitter vi här och Felicia pluggar och jag bloggar såklart ! min favvo syssla btw.
Felicia löser KEMIN !! OMFG ! så jäkla bra va ! och jag fattar 0


fina felicia
du är bäääääääst ! 
älskar dej & ditt fluff ! <3 


XOXO DANNI

Tiotusen dagar, alla dagarna på dagarna, det är dom dagarna vi minns


Hejhopp! Detta är min absoluta favoritreklam. Jag skrattar lika mycket varenda jäkla gång, speciellt efter att man har sett parodin som David Hellenius har gjort på den... HAHAHAHHAHA detta måste ni kolla på!






Sådär. Och nu kollar ni på parodin , asså jag dör HAHAHAHA.







Hahahaha nnu kanske vi förstår varför jag skrattar så mycket varje gång fritidsresor-reklamen är på tv...

// Fille



Godnatt på er!

Yo!
Nu kom jag precis hem från bion, I am number 4. Det var rätt bra faktiskt men det va en stört läskig snubbe som satt och filmade oss... nä usch, han va inte kul! Men jäklar vad snygg han som har huvudrollen i filmen är... dog lite bara.



Nu är jag så trött så jag knappt ens vet vad jag skriver! Åh just det ja, när vi gick på vagnen hem från bion började jag sjunga på "-Everybody says we-ho" , då dör emelie. Hon hade också tydligen gått och skrattat åt den hela veckan! HAHAHAHA




Nej nu måste jag sova, ska upp och träna tidigt imon.. varför liksom, att jag orkar! Men det är kul och efter det ska jag och Danni ut och "resa" .... ända till Borås!

Puss&Gonatt // Felicia

Hey you

Nu ska jag snart dra mig in mot stan. Ikväll blire bio med Lisa & Emelie..inte för att jag har någon aning om vilken film vi ska se men det blir säkert grymt! :) ... hehe det gick ju JÄTTEBRA förra gången *host*



// Fillefilé


Awesomeness

Efter att vi hade slutat idag åkte jag & Hannabanana och utforskade Göteborg.. eller a, Majorna^^
Vi var på biblioteket så jag fick lånat massa skit böcker om förintelsen, men skönt att det är gjort iaf :) Sedan åkte vi till stan, fikade och fick pratat massoooooor! Så jäkla bra är hon den dära <3




// Fille



Ultimate Party Girl

Detta kan seriöst vara det roligaste jag har sett! Det är iaf det roligaste jag har sett på väldigt, väldigt länge, asså jag dör hahahaha!



Hahahahaaha så himla kul! Har skrattat åt detta hela dagen och det är lika kul forfarande! HAHAHAHA

// Felicia

No me gusta el espanol

Spanska suger så in i helvete! jag dör på det... imperfekt, preteritum, pluskvamperfekt, sidan 158, 158, 158, 158, 158!!!! Går fasen crazy bananas här ju!

Jag, Becka och Danni är duktiga och pluggar.. typ. Danni nördar fruktspelet och pluggstrejkar, Becka sjunger med till någon random låt (förmodligen Like a G6) och försöker plugga matte, jag bloggar... då har man verkligen inget roligare för sig.. usch, fy och blä på spanskan.

Undra hur länge vi tänker sitta kvar här idag...








// frillan


Armani

Idag spelade jag, Danni och Robin stripp-bubblan... Danni kunde inte spela poker och rob insisterade att vi skulle strippa så aa... stripp-bubblan it is! Vi körde ett tag men när vi upptäckte att vi bara hade 3-4 plagg kvar innan vi var heeelt exposed (montazami style) var det nog dax att sluta spela..haha!

Sedan gick vi till Åhlens City för att Robin behövde smakråd till en ny parfym. Shit vad många goa killparfymer det finns! .. men man blir ju heeeeelt snurrig! Nu har jag robs gamla parfym på ena handleden, det nya på den andra och massa andra helt random parfymer på hela mig! ingen go mix direkt... Stackars dem som var bredvid mig i det proppfulla bussen.. stackars dem!

Robin köpte iallafall en stört go parfym måste jag säga! Armani Armani Armani Armani Armani



// Fillefilé


blåbär

haha efter att fab5 minus nossebro hade stannat och fjantat oss åkte jag och danni på äventyr!... till Haga, men ändå!

När vi går runt där ringer robbanbob, så han kommer dit och så går vi tre och fikar i Vasa. Sedan råkar vi ge emelies nummer till Jonathan... oops! blåbär in my heart <3


fab5 minus nossebro goes crazy bananas

Tjenare mannen!
Efter vi hade slutat idag stannade fab5 minus nossebro kvar i skolan och fjantade oss... hahah jag gillar dom!

 

Becka goes porrskådis.. hahaha!









Hahaha ja vad ska man säga.. Love ya guys <3

// Frillan

Peace out

Hej och hejdå! Nu drar jag till Johanna på tjejmiddag :) Hoppas alla får en grym lördagkväll, det ska jag ha! C ya
// fille

Danni är bäst

Tjaaaaa!
Nu sitter jag och danni här i hennes soffa och äter MuMs^^^
Snart måste jag åka hem och vi har bestämmt oss för att GÅ hela vägen hem till mig i det fina vädret :)





Hoppas alla får en bra lördag!

// Frillan & Danni

Danni hääääääääär

frillan sover .. shhhhh!!! haha skojja hon sover inte riktigt än .. men snart ! vi är trötta efter en låååång och jobbig vecka i skolan.. de är maria nars fel kom vi fram till förut ! ikväll har vi kollat på alla roliga mellanmjölks program ... halv 8 hos mig ... postkordsmiljonären ... så ska de låta ... fuskbuggarna... HEHe kuuuuult !
sen har vi bakat en kladdkaka med MASSOR med vitchoklad i ! vi är awesome:iga
 min fina vän <3


XOXO DANNI


all alone.. typ

Asså ni fattar inte hur glad jag är för hannas skull! jag är så hääääääääääääääääääääääääääääääär glad! hennes syster är hemma från london och överraskade henne.. precis som vi misstänkte!
Ha det bäst nu Hanna och Stina <3

Själv sitter man här på naturskolan alldeles lonely medan danni skriver fysikprov.. "Mn" är lite puckad så hon lämnade danni där inne själv med sin mobil.. yeye frillan ska försöka hjälpa danni på el provo haha^^

Hmm.. vad ska jag göra nu då? Lite ensamt här faktiskt.. aja jag får väl plugga eller något.. typ

// Frillan

Känguru prov it is

Nu har vi haft en jäkla känguru-tävling i matten... hahaha säger jag bara! man skulle kryssa i vilket alternativ som va rätt, A B C D eller E.... det var mer så att jag satt precis som vanligt och ba: "- hmm.. men det ska säkert vara C nu, det har ju inte varit det på ett tag.." hahaha så gjorde jag på varendra jäkla fråga.. aja tur att det inte går på betyget iaf!

Nu har vi snart svenska.. wihooo!

Krya på dig Hanna! <3



// Frillan


Mr sunshine

Godmorgon!

Igår började en ny serie på 3:an, Mr Sunshine. Den va jättebra verkligen, kommer bli min nya drog förmodligen hehe^^



Nej nu måste jag skynda mig lite, snart äre skola :) C ya!

// Felicia

Fricki´n awesome:igt

Och nu, va frillan klar med idrottsarbetet! wihoo fan vad grym jag är, I´m on fire!  och jag fick ihop det till tre sidor till och med! awesome:igt!  Fast när jag väl skrivit klart det var jag så jäkla trött på hela grejen så jag läste inte ens igenom det utan skickade det bara till Jonas.. bra frilliz.

 
Jag och hannabanana hade skojj på naturkunskapen , idag var en bra dag! hahaha sheiki sheiki sheiki

// Felizia (som hanna tycker jag ska börja stava det) jag tycker hanna kan börja stava sitt namn: Hannahq ( med ett stumt q)

Mormor&Morfar in da house

Hej hej!
Nu har jag och jeppe mormor och morfar här. Så himla mysigt :) Dom står och lagar mat i köket och skojbråkar med varandra, haha typ nykära ju! Helt sjukt egentligen, de har liksom varit gifta i nästan 50år och ändå står de och skojjar med varandra och kramas i köket, haha men blir alldeles glad ju :)

nej nu måste jag gå och vara lite social^^

 
haha helmobbad bild på oss men ah, detta är min morfar iaf haha


Sedan va nästa mission... försöka få mormor att ställa upp på kort, det händer nästan aldrig men jag bad snällt (och hon vet inte att jag lägger upp dom på internet mahahhaa) så jag lyckades få en bild på henne och morfar... därför ser hon lite arg ut med skit samma



Dom är awesome:iga <3

// felicia

SHAKE SHAKE SHAKE

HAHAHAHHAHAAH asså daniella jag dör! du hade dött på riktigt helt serr!

Rektorn Jonas snackar om energi och hur som rör sig och han säger "shaki shaki shaki" HELA TIDEN! så jäkla kul hahahahahah!

För er som inte fattar: prova att skriva "shake shake shake" på google translate, svenska till finska, och lyssna. precis så låter det när jonas pratar nu hahahah!

// Frillan & Hannabanana

update

Tjaaaa!
Nu är vi tillbaka på skolan igen efter gympan, vi spelade volleyboll så det va kul :)

Vet inte riktigt vad jag ska skriva mer... detta va mest en update för danni som är sjuk <3
Linton tittar på film, några killar äter baguetter, rami ställer frågor.. haha och nima spänner sig. Allt är precis som vanligt med andra ord haha^^

Krya på dig dannebanne!



// Fille

Felicia frisk

Godmorgon!
Varför är jag alltid så himla tidig.. nu är jag klar och det är ju liksom tjugo minuter till bussen går! Ah och nu har vi piss gympa.. usch!
Danni, jag är inte sjuk än! bara så du vet :)))))))))))))))))))))))))))))) dubbelhakor
Krya på dig <3

  eh... ah vad ska man säga, haha

// Felicia

Tabbe-barn

Idag tyckte jag att jag skulle vara duktig och göra spanska-läxan.. för en gångs skull. Men nej nej.. vad gör frillan då.. jo, hon tar med biologi boken istället för spanska boken hem.. asså jag orkar inte! hahaha

Så nu blev det så att jag tittar på Bad Boys 2 på tv istället... braaaaa frilliz

Ah bara så ni vet så tyckte el tandläkare att mina tänder såg "as-bra ut", för att citera honom haha. Så aa, jag klarade mig från ännu en tandställning, great :)

Ah nu ska jag göra kemi tänkte jag, eller a försöka iallafall!

Latero (hanna style hihi )

 HAHAHAHAHAHA

// Frillan


tandläkare är eviiiiil

tjaaaa
Nu sitter och och nördar friends.. precis som vanligt! Det är fortfarande lika kul btw, haha^^
Snart ska jag till tandläkaren som ska kolla att allt ser bra ut efter tandställningen.. asså ni fattar inte hur rädd jag är för att han ska säga att de måste sätta in den där jäkla skrothögen igen! om dom gör det och jag blir fucking braceface igen blir jag så jäkla arg.. bara så ni vet!

Jag har extrem tandäkarskräck.. är lite nervös nu måste jag säga!

Hehe nej nu måste jag snart gå! See ya later... hoppas jag !



// Frillan

2 cool 4 school..

Hahaha asså jag dör på våran misslyckade naturklass..
Just nu sitter vi och kollar på den sugigaste filmen eveeer och Hans går igenom vilka som har lämnat in I-searchen eller inte. Hälften av klassen är inte ens här, över hälften har inte lämnat in I-searchen.. Ara har tydligen en medelförsening på sina arbeten på 8 veckor och linton sjunger " Hans on fire, Hans on fire.. "  HAHHAH!

Kanske två-tre stycken i klassen kollar faktiskt på filmen medan vi andra har bättre för oss.. ambitiösa och sååå

Matteprovet gick åt helvete.. bara så ni vet



// Frillan

Ö-råd

Nu sitter jag här i skolan.. onsdag morgon och vi ska ha matteprov! pq-formeln in my heart... naaaat!

Läste precis Hannas blogg och hon har kommit fram till att vi bara har provet nu och sedan film resten av dagen! wihoooo.. inte för att filmerna är så bra men ändå! ILML

Ah nu kommer (anländer) snart Danni, hoppas hon mår bättre idag!

Nu kör vi, tagga prov!




Okej lite random att jag lägger in denna nu men shit vad jag skrattade åt denna gruppen på fejjan igår! så jäkla kul hahaha!


// Frillan

Dannis bekännelser..

Danni är sjuk! Stackarn... Krya på dig nu nu nu nu nu nu nu.. bra! <3

Vet inte riktigt vad jag ska blogga om.. har precis varit och tränat spinning, smurfen jobbade idag btw! haha så himla kul när man kommer (anländer) och han börjar sjunga.. -" Felicia..felicia..felicia" helt utan någon melodi, haha kult på hög nivå.

Egentligen borde jag kanske nörda pq-formeln eftersom vi har matteprov imorgon men det känns bara så himla långt till matteböckerna just nu.. Braaaaa fille

 

Detta var imorse.. Danni var uuuberglad över att vi skulle ha historia under dagen.. hon har a thing för David, våran historialärare.. Hon var också glad över att vi skulle ha fysik och Maria N... Hon den dära är dannis drömkvinna... och inte för att glömma hade vi ju allas vår gudrun i spanska sista lektionen.... Dannis dag var fulländad.

hahaha skojja daaaarling (mn style)

// frillan

robin har kul

HHAHAHAHAHAHAHHAHAHHAHAH

// robin


becka is here!


hej alla frillans fans!!

Det är becka är! en i fab 5 alltså! Hehe, just nu så sitter vi på mattehandledning för vi har ett jobbigt matteprov imon! FML! Frillan har lärt mig pq- formeln smart cheeey alltså! Hon brukar hjälpa mig inför alla jobbiga prov! Smart är hon!

Snart ska jag och hanna iväg på cheerleading och jag ska äta på subway för första gången ever! Hehe, mee like!

Nu ska jag fortsätta plugga! SKOJ LIV!

XOXO

Rebecka

nej vadå oteknisk..

Jag vet inte riktigt vad jag ska säga. Jag tänkte att jag skulle överträffa mig själv genom att faktiskt lyckas ladda upp videon när vi dansar... like that´s gonna happen. Jag fixade ett youtube konto och hela grejen ju! men nej nej, super otekniska tjejen här borta lyckas ändå inte, haha aja bättre lycka nästa gång frillan!

Jag har for the record fortfarande inte öppnat matteböckerna.


 HAHAHAHAHA asså jag dör!


// Frilliz

Desireé


Tänkte bara säga att jag har en dö snygg bf



// Fille filé

" Det går inte bra nu.."

Åkte hem tidigt från skolan idag, första gången evaaaahh...typ. Haha hade ju tänkt att plugga inför provet på onsdag. Blev det något pluggande... nepp.
Kan verkligen inte koncentrera mig! har en känsla av att något är jättefel men ingen aning om vad det kan vara. Vad kan jag ha glömt..

Nu ska jag försöka få tag på Johanna och se om jag kan få med henne på en promenad så kanske jag kan komma på vad som är fel.

Peace out



// frillan

monday wihoooo


Nu sitter jag och danni här i skolan.. tidiga, precis som vanligt. Jag börjar bli lite små stressad inför matteprovet på onsdag.. men bara lite. Jag chillar på livet, right Dannebanne? ^^


 Becka och Danni drar en CC pose.. hahaha

// Frillan

danni bestämmer..

Danni crashar här.
Felicia bäddar upp en madrass för Danni.
Danni lägger sig till rätta i Felicias säng.
..Felicia sover på madrassen.

Oj vad mycket minnen! denna låten är så extremt dålig så den är bra...



Natti natti <3

// Felicia

Extreeeem care

Sådär nu får du en update Dannebanne! Nu ska jag till frisks, step, care på alltihop men nu vet du hahah :))))))))))))) (mn)

Imorgon är det skola, wihooo :)

Nu vet jag inte vad jag ska skriva..




// Frilliz

"- Ja må hon leva, ja må hon leva...."

Godmorgon!
Är liiiiite trött efter igår måste jag säga men oj vad kul vi hade. Johanna, Lisa, Emelie och Desse var här och vi hade lika kul som vanligt. Jäklar, har typ träningsverk i skrattmusklerna idag! Kvällens låtar var en rosa helikopter, genom eld och vatten, chiwowa, vi drar till fjällen, give me your love .. aa ni fattar. Hahaha
Och som tur var stannade tjejerna såpass länge att vi kunde sjunga för bästa Johanna som fyller år idag! Grattis igen love! <3




// Felicia

Vi röjjer på staaaaaan

Nu har jag precis kommit hem från stan med min kära Lisa. Fast det blev inte så mycket shoppande... tror ingen av oss var på något riktigt shopping humör när vi väl kom fram till stan. Vi gick och käkade lunch direkt och sedan några affären innan dagen avslutades på 4-gott.. precis som vanligt
Efter det fick Lisa världens sugarrush btw! hahhaha "-Gud vad kul det skulle vara att gå här när det är sommar.."  Say Whaaaaat? hahhaha

  Snygg homie eller vaaad <3


// Felicia

Grattis bästaaa

Idag är det inte vilken dag som helst utan Hanna-bananas 17-års dag! GRATTIS LOVE!

Hanna, du är så jäkla bra, så himla skön och bara allmänt bäst helt enkelt! Hoppas du får bästa dagen nu i nossebraow men din skäggige man haha^^

Love you



// Felicia


OMG MOMENT

Hahaha pratade precis med min kära Johannapanna! Ni kommer aldrig kunna gissa vem hon träffade på på en fest hon var på nu..
..Biffen, ja ni läste rätt! biffen/örnen/spännarn var på samma fest som johanna! Haha när dom hälsade och han presenterade sig som Nima kunde Johanna inte ta miste på att det var samma Nima som jag hade pratat om, musklerna och hela hans uppförande var tydligen precis som jag beskrivit! hahha såå klockrent

Kanske är det inte så jättesmart att skriva detta på bloggen men jag ville bara att ni skulle få veta så snabbt som möjligt! Peace out

HAHAHAHA.. jag är trött

Hahaha jag MÅSTE bara slänga in ett inlägg om detta!



Robin har alltså lovat att han ska ha friends- chandlers frisyr från 80-talet någon gång! hahaha can´t wait!

 HAHAHAHA asså jag dör!


Jag är btw väldigt trött! hahahihihohohohhehe ( Hehe nästan som hannas blogg) hahahaha! jag kan inte sovaaaa


// Fille

Surprice

Idag hade vi lite surpice surprice för hanna-banana som fyller år imorgon! Efter många om och men lyckades vi kipnappa henne till hard rock, så vi käkade lunch där och sedan, efter bara egentligen gått och irrat i staden (och träffat en megasuper kändis .. hehe) rörde vi oss mot bion :) Vi såg The adjustment bourau.. eller som becka skulle sagt, american broooh, hahha så gullig är hon ibland.. oftast!
Filmen var faktiskt bra.. inte riktigt en typisk tjejfilm kanske men det va bra ändå! speciellt när man har riktigt goa vänner att se den med <3

Ska lägga upp fler bilder från idag när hanna skickar dom till mig men här har vi en bild iallafall.. Hanna är bakom kameran.. hon fastnade enligt henne själv inte på bild idag haha ^^




// Frillan

Odysseus.. yaaaay

HAHAHAHAHA asså filmen vi kollar på nu på svenskan är så fruktansvärt (hannas ord) dålig så jag dör! Egentligen måste jag verkligen plugga på historian nu, provet är om 2h! FML
Men man måste anteckna till filmen.. gör jag det. nej.
Pluggar jag på historian... nej.
Sitter jag och skrattar med hannabanana över allt vi inte kan.. ja.




Hahaha sköna tjejer!

// Felicia

tjejen har kul

Walla yaniiii!
Nu börjar snart matten... kul!
Danni sitter här brevid och håller på och dö av skratt.. det roliga är ju att man oftast inte riktigt vet vad hon skrattar åt.. just nu vet hon tydligen inte ens själv.. precis som vanligt då med andra ord.

Danni säger att hon har en stor depression i new york.. förstår mig inte på henne ibland, hon förstår förmodligen inte ens sig själv nu.. crazy-strawberry



// Frillan

Awesome:igt

Nu lägger jag ner detta.

Helt seriöst, historia har aldrig varit min grej och kommer aldrig att bli det heller. Nej usch och fy, det kommer gå awesome:igt imorgon :) Positiva frillan in da house

Hoppas det har gått grymt för resten av fab5 med pluggandet.. hehe har en känsla av att alla är lika trötta på ryska revolutionen som jag? haha^^
Nej, nu ska jag göra en danni style och lära mig, om historia skiten i detta fallet då, när jag sover. Jag håller alla tummar jag har på att det ska funka!

Denna har jag lyssnat på hela kvällen btw, awesome:ig





Nu ska jag nana.. nej juste! Jag måste platta el fluffo först..

 Godnatt allihopa <3

// Felicia




orkar inte ens komma på (anlända.. hehe ni fattar) någon rubrik

Men vad fasen! Varför bloggar ni inte för.. ni pluggar. get it!
Haha det får mig att känna mig så himla duktig.. verkligen!

La ner historian efter en lite stund och tänkte att kemin kanske var lättare.. men oj vad fel jag hade! Körde fast på första uppgiften så nu sitter jag här och bloggar istället och försöker att inte tänka på alla måsten. Jag måste egentligen göra kemin.. like that´s gonna happen´.. Jag måste verkligen plugga historia och lära mig om hur mycket onödiga saker som helst! När kommer jag ha användning för det här egentligen?! typ om man skulle vara med i postkodmiljonären eller något då kanske.. men då har man ju tre liv-linor.. right?! jag väljer nog att ringa en vän.. elr aa, det beror ju lite på, att fråga publiken kanske är ett säkrare kort.. hihihi skojja bara kära klassisar ^^

 
Hahaha djupt fokuserad i pluggandet... önskar jag var det nu!

Nu ska jag på spinning... hoppas jag lär mig lite om första världskriget där, och gärna lite om ryska revolutionen också please!

Lycka till med plugget mina kära vänner!

// Frillan

seterra in my heart

Oj.. jag började visst inte plugga. surprice
hahaha jag sitter här och skrattar för mig själv.. det var nämnligen så stört kul på naturkunskapen idag... jag och robin spelade seterra och rob ville ha 100% på de amerikanska delstaterna när han såg att jeppe hade klarat 99% (Jeppe hade fuskat och haft en karta brevid sig så det gills egentligen inte haha). Efter ett par försök lyckades äntligen rob klara alla delstater rätt, han hade bara två stycken kvar.. då klickar han på fel! hahaha såå himla roligt!
Men i vilket fall som helst lyckades han tillslut att få 100% på seterra.. Stolt grabb där ja!



Lite care på hela inlägget... jag gör allt för att slippa plugga nu som ni kanske märker..

// Frilliz

"I'll be there for you,'Cuz you're there for me too..."

Hey-yooo!

Historia suger.. stört! det ska bli sååå skönt när provet imorgon är över. det känns som hela mitt liv kretsar kring just detta provet.. vet inte varför egentligen. Men asså det är så extremt många sidor att plugga på så det är nästan så jag har gett upp hoppet.. Nej frillan skärpning! Nu ska jag vara jätteduktig och plugga ett tag, sedan är det träning och efter det ska jag bara plugga lite till... fast jag tror vi vet  allihopa that´s not gonna happen´. Det kommer ju sluta med att jag sitter och nördar Friends istället för att plugga.. Aja men Friends är också utbildning.. man lär sig ju massor! Det känns faktiskt lite som det man lär sig på friends är viktigare än något jäkla krig som hände för hundra år sedan.. önsketanke kanske




// Felicia

ice ice baby

Hejhopp!
Idag har vi haft dansuppvisning på gympan, ska försöka lägga in en film när vi dansar sen :)

Spårvagnen var extreeeemt sen så jag och hannabanana fick stå och frysa i en evighet.. hihihi men vi är glada ändå!
     


Gooo tjej där däraaa


//Frillan

Jäkla historia helvete

Okej, just nu är det inte mycket som är bra helt ärligt. Historian går käpprätt åt helvete.. när man äntligen har tagit sig igenom, vad som känns som hur många sidor som helst, har man dubbelt så många kvar. De tar aldrig slut liksom. Och så tittade jag igenom instuderingsfrågorna nu.. kan jag någon endaste fråga..nej.

Sedan stalkar jag ju självklart mina kära klassisars bloggar.. bloggar dom.. nej. Dom sitter förmodligen och pluggar, så duktiga så!.. men jag får bara mer och mer ångest!

Detta är precis varför jag inte går samhäll! Jäkla piss krig som man måste läsa om hela tiden, vad är det för mening med det liksom!

Aja nu ska jag inte klaga mer.. Peace out



//Felicia

PluggPluggPluggPlugg

Insåg precis att det är onsdag och inte tisdag idag.. detta innebär alltså att vi har fucking piss historiaprov i övermorgon! FML på riktigt asså.. Så nu har jag hundrafemtiomiljoner sidor om andra världskriget att plugga in.. typ! Åh, det är ju om första världskriget till och med! Det går superdupermega bra nu frillan..




// Felicia

Glukosmolekyler.. tror jag

Nu har vi naturkunskap.. hoppas alla lägger detta i sina careboxar.. haha^^
Efter lektionen ska fab5 stanna kvar och shakea lossss! ..vi måste göra klart våran dans till imorgon, då ska vi shakea framför hela klassen på gympan... wihooooo shake shake shake (fluff ska också shakea.. CAN`T WAIT)

Jonas står här och viftar med armarna, går upp i falsett och tjatar om glukosmolekyler... våran rektor asså! haha wii på dig själv jonas! Våran klass är verkligen den mest misslyckade naturklassen evahhhhh.. ingen lyssnar. Hälfen av tjejerna sitter och bloggar, Nima spänner sig, fluff pillar i fluffet, CC drar en CC-pose.. jaa, allt är precis som vanligt alltså!




//Frillan

It´s so fluffy I´m gonna die, so fluffaaaaay

Helt vanlig tisdagskväll.. chattar med danni som får panik över att jag plattar el fluffo och är osocial..



Hehe heeeelt normala...

 

Apropå fluff.... Pill pill tugga tugga

Nu vet jag inte vad jag ska skriva.. kan inte blogga så här ofta!
GODNATT! // Frillaaaaaan


I´ve got the "frisör" feeling

Sitter här på vinden i min ensamhet och nördar eminem.. vad händer med världen liksom! Ah och så insåg jag precis att jag inte har något som jag absolut MÅSTE plugga på nu.. är det såhär det känns att gå samhäll.. öh... jag menar frisör! (a)
 
Var precis och tränade.. Smurfen jobbade idag btw! Hahaha han ba "- Jaha, så du har glömt ditt kort nu de senaste tre gångerna du varit och tränat ser jag här..haha" Hahaha jag visste inte att han kunde se det i datorn! Jag har inte glömt mitt kort utan jag har tappat bort det.. supersnälla slarv frillan! Nu blir det ju riktigt jäkla pinsamt nästa gång jag tränar! FML.. Världen går under!... eller så köper jag bara ett nytt kort, det kan man ju också göra ^^ 



 Jag saknade dig lite idag dannebanne! <3


Peace out //Frilliz 


Me likeeeee

Jag saknar Johanna.. extremt mycket till och med! Jag hatar att vi inte träffas varje dag längre, hatar att inte sitta med dig i skolan och skratta ihjäl oss när Natalia kallar mig för vendela eller nathalie för femtielfte gången! Hatar att inte sitta brevid dig på musiklektionerna och adam spelar gitarr för oss...  
Kommer du ihåg när jag bitch-slapade dig på SO:n.. hahaha förlåt en en gång du! Haha och i 8:an när vi gick och frissade så fort CP sa hej... hahaha^^ och den gången i sommras när jag kom gråtande hem till dig för jag och mamma hade bråkat och jag kastade mig på dig säng, och skrattade för att jag grät och grät för att jag skrattade! haha gud vad hemskt egentligen haha! Åh när Moa föddes, det kommer jag ihåg. Stolt storasyrra där ja :)

Och ALLTID när man träffar någon äldre: "-vad heter du?" .. "-Felicia" .... "Felicia försvann.. "
                                                             "- och vad heter du?".. "Johanna" ... "Kan du vissla johanna.."

Asså gud, ju mer jag tänker på natalia ju mer skrattar jag! "feem aåtta niu sju, börja!  Nock nock nocking on hevans dååååår"      HAHAHAHA asså jag dör!

Jag älskar dig.



// Felicia

vi är bra

Hej!
Nu skriver jag och Frilliz kemilabbrapport, det är ungefär det näst värsta som finns i hela vida världen. Det värsta är fysik.
Men provet gick inte så dåligt som vi trodde!
På torsdag har vi dansuppvisning på idrotten, och vår dans är så ägig!

Hehehehe

Hejdå/ Hannabananna


Fuck out lifes

Det gick såhäääääääääääääääääääääär bra på provet!... hehe eller inte. JAG HATAR FYSIK.. PUNKT 
Danni nu bloggar jag bara för din skull så bäst för dig att du läser! Rob har skolkat hela dagen också så han kom nu, värt att komma till sista lektonen eller? Haha weirdooooo
Jag och hanna ska försöka skriva på kemi-labbrappporten som skulle in förra veckan.. wiii ambitiösa tjejor in da house!

Åh FOL.. Nu ska vi få tillbaka spanska--proven också.. kan dagen bli bättre!? skulle inte tro det vaaa

 HAHAHAHA KLOCKREN

//Felicia

supersura skunk Frillan

Nu sitter vi här och har historia och det suger!.. positiva frillan är på gång hehe ^^ Det enda jag vill göra nu är att åka hem och lyssna på I need a doctor, den är heelt awesome!  Nej nu måste jag göra lite historia innan david kommer och säger till mig.. 
Sen är det fysikprov som gäller! Wish us good luck 



//Felicia

Blogg-strejk in my heart

Igår hade jag blogg-strejk.. hehe sorry u guys!
Jag, Hanna, Danni och Rob stannade iallafall kvar i skolan igår till typ sju.. pluggade vi något.. nej! Men vi hade vattenkrig! hahah såå himla kul! Danni såg ut som en död råtta och hanna som en blöt hund.. Crazy-appels vad vackra vi var när vi skulle åka hem haha!

Nu sitter jag här i skolan... all alone.. typ, CC och Arabiska land är här också men de vill nog inte prata med mig. Men som tur är kommer väl fab5 snart.. fast inte danni (hon skolkar som vanligt när det är prov hehe^^)
Wiii nu kommer hannabanana.. hon har pluggat lika lite som jag, det går bra nu!

 hehe vi vet att vi är snygga...

//Felicia & Hanna-banana



Hightech.. fluff style

Tjenare mannen! (Ove style)
Nu är det Solsidan som gäller! Har Felicia pluggat något idag då.. nej det har hon inte. Försöker trösta mig med att det är en dag imorgon också, det kommer gå bra! Idag har jag varit på promenix med min kära kusse i det fina vädret, skönt att få prata lite också :)





Danni tycker att jag ska blogga om hur extremt oteknisk jag är.. vet inte riktigt vad jag ska säga. Teknik är inte min grej helt enkelt. När Johanna var här härom månaden ändrade hon något med bildformatet på tv:n så det blev bra till filmen vi tittade på. Det är bara det att nu när man tittar på tv ser man bara halva bilden... Eftersom jag är den mest otekniskaste personen i världen får jag just nu nöja mig med att bara se halva ansikterna på personerna i solsidan.. det går bra nu! 


Nu ska vi se om frillan kan vara så teknisk så hon kan länka Rebecka och Dannis blogg.. hmm... prova att klicka HÄR så ska vi se om det funkar^^


Kul med skola imorgon, börjar sakna alla nu faktiskt! Speciellt hannabanana som man inte har träffat på hela veckan ju!

// Felicia


Träningsverk..

Igår var jag, Danni och Becka på BOX... fy fasen vad det känns idag! Men men, det är det väl värt, så himla kul va det! Det måste göras om :) Efter det gick vi och käkade lunch på Macidonken MuMs^^ Sedan åkte jag med Danne-banne hem, hahaha skönt att äntligen få prata lite! Nu ska jag vara positiv D... Nu sitter jag här och tittar på Friends men egentligen vet jag att jag måste plugga.. FML asså! "- Bara ett avsnitt till" ... 30min senare... "-Bara ett avsnitt till" och så har det hållt på hela morgonen! Skärpnng frillan //Fille

okey då vet vi

detta är en rejp! tänkte bara säga att fiffigafrillan är bäst i hela världen... fast fiffigafiffi är ju lite bättre ! XOXO DANNI

Winter´s Bone

Nu kom jag precis hem efter en galet kul kväll med mina tjejor Emelie och Lisa. Bion, Winter´s Bone, var i för sig helt värdelös och vi satt alla tre och suckade oss igenom 1,5h inne i en iskall biosalong. Kul hade vi iallafall, framför allt efter bion då emelie-slemmeli bestämde sig för att dela med sig av sina extremt roliga fel-sms.. hahhaa dör på henne ibland asså hahahha




Filmen va så jäkla dålig och extremt äcklig.. sedan skulle jag gå hem själv från bussen.. tur att man har awesome:iga kompisar man kan prata med i mobilen iallafall :)

Nu sitter jag här med papi i soffan och slö-tittar på kvarteret skatan haha ganska kul faktiskt måste jag tillägga. Hoppas alla har en superdunderbra fredagskväll. Läste precis Danni&Beckas blogg, de verkar ha det grymt iallafall... HAHHAHA

//Frillan


Godmorgon

Nu sitter jag här i mitt rum. Klockan är 07:01 och mamma är som vanligt inte klar. Hon säger att vi ska åka kvart i och jag är klar halv.. hon är klar tidigast prick... det går bra nu!
Idag ska I-searchen lämnas in, är jag klar?...nej. Men jag har inte såååå mycket kvar, jag hinner säkert skriva det sista på lektionen :)
Idag hoppas vi på att hanna-banana är frisk! Blir så tomt i skolan när en i fab 5 saknas ju!

Idag är det fredag och ikväll blir det bio med emelie och lisa, kul kul :)



Goa tjejer där jaa!


// Felicia

"It remainds me that it´s not so bad, not so bad"

Nu sitter jag här i min ensamhet i spanska-salen. Danni, Hanna och Becka är nämnligen duktiga och gör kemi och jag blev lite fast här.. haha ^^
Men men jag överlever, jag sitter och nördar Eminems låt, Stan. Så galet bra men texten är verkligen hemsk!



Nej nu måste jag skriva på fricki´n I-searchen som ska in imorgon! FML

// Felicia

allt jag ville var att slippa blogga...

Hej och välkommen till min blogg!
Jag heter Felicia och mina kära klassisar har fått mig att starta en blogg. haha men det blir säkert jättekul!

Nu sitter vi här i skolan och har naturkunskap men aa.. vi sitter och bloggar istället :)
Åå nu ska jag smsa hanna banana, hon ligger hemma och är sjuk, stackarn! Krya på dig <3

Idag har vi haft skridskor på gympan.. Kanske inte riktigt min grej men ändå! Jag trillade inte en endaste gång *stolt*

HAHAHA bra rape danni och rob!
Danni och jag är grymma på isen!



// Felicia

rape

robbanbob och danni ! vi är sååå jäkla braaaaaaaaaaa


XOXO ROB O DANNI

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0