LINTON GOES MODEL

Skolan var lika kul som vanligt... vi hade dock spanska nationella, MUNTLIGA! hahaha så himla roligt att Gudrun satt och snackade med Hanna om Nossebro nästan hela tiden, jag och Sina satt bara och tittade på varandra och funderade på om vi skulle sticka, Gudis hade förmodligen inte märkt något. sorgligt

Efter skolan åkte jag och Danni hem till henne i hopp om att vi skulle bli Danni&Felicia-tan igen. Det blev inte så och vi låg och hackade tänder eftersom det blev så himla kallt när solen gick i moln... tabbe-barn!
Så vi gick in, satte oss i soffan, åt och försökte göra engelska-läxan. det gick sådär

Nu är jag iallafall hemma och borde kanske göra klart engelskan, ja det är lika bra. så får det bli!



"-Ser jag ut som han i Calvin Klein reklamen om jag ligger så här?"



Ehm... nästan!

// Frillan

Cleanin´ Out My Closet

Eftersom jag missat att vi har sovmorgon hade jag ju en hel del tid över... så jag fick äntligen städat ur min garderob! Och plockat bort alla kläder som verkligen låt överallt i hela rummet! Såååå skönt att det är gjort!
Nu har jag ingeting att göra däremot.. en timme till bussen går och jag sitter här helt klar med ett städat rum. haha
Kanske ska titta på friends eller något. Så får det bli!
// Frilliz

FRIENDS

sorry att jag inte bloggade igår men det blev lite mycket där ett tag...
Igår hade vi iallafall det där jäkla fysikprovet som för övrigt gick käpp rätt åt helvete.
Sedan gick jag, Danni, Becka, Robbie, Alve och Linton till espresso house där vi kom fram till att vi är lite som friends. Haha så klockrent!
Efter det höll vi oss kvar i stan ett tag och bara allmänt hade det bra.
Ett par timmar senare åkte jag med Danni hem och vi satt ute vid poolen (i tjocktröjor btw) och pratade, så mysigt så!
Nu sitter jag iallafall och äter frukost. Av någon anledning tog allt väldigt mycket längre tid denna morgonen och stressad som jag vet tappade jag ut mitt bästa puder på HELA badrumsgolvet. haha bra frillan!
Insåg även nu att jag har sovmorgon idag så jag behöver inte ens stressa. haha *dör*
// Fille

OVER AND OUT

Danni och jag bestämde oss lite spontant för att plugga tillsammans istället... pluggade vi något? egentligen inte
haha men vi hade väldigt kul iallafall så det var det värt!

Jag kan inte fysiken men samtidigt har jag kommit fram till att allt typ står i formelsamlingen så det är ju bara att sätta in lite siffror i formlerna så kommer det gå super! Jag borde plugga men nu får det fan ta och räcka.



// Frillan

L.O.V.E

Grattis på morsdag lilla mami <3



// Felicia

FOO FIGHTERS

Godmorgon!
Nu är det fysikplugg som gäller!
Jag lyckades att inte lära mig något över huvud taget igår försen jag kom upp till Linnea. Där kunde jag av någon konstig anledning koncentrera mig! Kanske var det musiken. Musik som jag vanligvis inte lyssnar på så jag kunde ju inte sjunga med liksom. Så nu, när jag sitter hemma och pluggar fortsätter jag lyssna på musiken vi lyssnade på igår. Jag vågar liksom inte byta! haha
Foo Fighers är min officiella pluggmusik 4life!



Jag vet att du tycker mina anteckningar är gay robin så du behöver inte säga det.

// Frillan

JUST SMILE

Hade ett litet mental breakdown förrut men nu har jag insett att jag inte kan sitta och plugga i flera timmar i sträck utan att bryta ihop över att jag tillslut inte kommer någonstans.

Man ska btw inte maxa plugg... man ska ta lite i taget. Jag har förstått det nu, bättre sent än aldrig.

Nu lägger jag denna dagen bakom mig, taggar inför mer fysikplugg imorgon och försöker att inte tänka på hur mycket jag måste hinna lära mig innan måndag. okej. Vi säger så

Ha en skön kväll  allihop och plugga inte ihjäl er nu fab5 <3

// Felicia

OM SANNINGEN SKA FRAM

Fysik är det värsta jag vet.. efter typ krig, mord och sånt. Nu byter jag till frisör.

Ha det!

JAG MAXAR PLUGG... typ

Träningen gick bra och nu väntar fysikplugg hela dagen.... som om det kommer hända.
Fast jag måste verkligen, har inte börjat plugga än och terminsprovet är om TVÅ-Å dagar. Bra!
Egentligen måste jag städa mitt rum och min garderob också, care men nu vet ni!
// Felicia

PAYBACK IS A BITCH

Idag hade vi historiaprov om kubakrisen...kubakriget.....koreakrisen...koreakriget... något sånt iallafall. Som ni kanske förstår hade jag knappt pluggat något alls förutom det lilla jag och danni gjorde igår. bra!

Efter skolan gick jag, nossebro, alve och robin på stan ett tag och hanna köpte en jättefin sjal till sin mamma i morsdagpresent.... undra vad jag ska köpa till min kära moder, morgondagens stora fråga

Sedan åkte nossebro och alve hem medan och jag robbie gick till Jensens. Trevligt!
Jag vet att robin kommer döda mig för att jag lägger upp denna bilden but I can´t help it, haha så himla kul! Han lekte med maten iallafall.... mog1




Efter det gick vi på stan ett tag och robin köpte den där snygga t-shirten på stuk, naaaajs äre!
Juste, vi anmälde Alve till SATS grejen också, haha!



Haha så himla klockrent! Nästa gång ska jag anmäla robin. Payback is a bitch...

// Fillefilé

FOUR-GOOD

Efter skolan åkte jag, Danni och Robbie till four-good (4-gott alltså för er som är lite tröga men det är okej) nice äreee!
Sedan åkte Danni med mig hem och vi pluggade (=tittade på top model) och så kom vi på namn till våra framtida barn. Månstråle, Grill, Chips, Hallón och Anna är med på våran lista haha! Vi är så efterblivna..

Nu har Danni åkt hem och jag ligger och tittar på friends... jag pluggar alltså inte inför historiaprovet vi har imorgon. fml



// Felicious (mitt nya namn)

Robin aka färguppfinnaren


Knullgul och limeröd.... Robin har koll på färgerna

Träningen gick btw bra och jag hann! Mahaha danni, sa ju att jag skulle hinna! Ville bara få det sagt

// Fillefilé

LIVING ON THE EDGE

Efter skolan åkte jag, Danni, Robin och Rebecka till el stadsbiblioteko. Efter en liten stund joinade Alve också! Där försökte vi plugga spanska men robins amerikanska fotboll lockade lite mer så vi satt mest och kastade den... alla andra var sådäääääär glada över det.
Två dudes snodde våra platser och satt koncentrerade medan läste manga, titt som tätt skrattade de till eftersom manga är så extreeeeemt underhållande (tydligen) Vi andra skrattade mer åt dem.
Alve lyckades också hitta denna bilden i en serietidning. haha han ser precis ut som våran svensklärare!



Imorgon är det spanska nationella.... kul.....typ

// Frillanprillan

Det går bra nu

Nu sitter vi här och har svensklektion. Vi ska skriva dikter och det slutade med att jag gjorde ett rim om ingenting... eller jo, det var något om en ekorre och vilka fina vänner jag har. Ja ni förstår ju, det kan ju inte blivit så extremt bra.

Detta är våran sista lektion idag eftersom naturkunskapen är inställd... fast vi har fått en uppgift att göra men det kommer ju förmodligen sluta med att vi inte gör den. Ambitiösa och så. Fast vi måste faktiskt göra den.. skärpning på oss

Nu laddar min dator snart ur! Ha d!



// Frillan

DET ÄR INTE LÄTT NÄR DET ÄR SVÅRT

Godmorgon!
Så skönt med sovmorgon! Kunde sova ändå till sju idag, omg! haha
Men snart måste jag dra mig mot skolan iallafall, drömde att det var en jättestor jordbävning i spanien och alla hade släkt där som dog. Usch, den var inte rolig alls.
Nu vill jag bara träffa mina buddies igen!
Nej nu måste jag blåsa håret! Ha en bra dag!
// Frillan

NEW YORK, HERE THEY COME

Åh jag glömde ju nästan berätta att jag fick mig en pratstund med Erik och Marcus idag!
Jag har känt dem båda två i hela mitt liv och kan inte riktigt fatta att de åker till usa i augusti... USA! Har vetat om det ett tag nu men det slog mig nyss att de verkligen åker... 
Jag är så himla glad för deras skull, Erik har tjatat om hur han ska till usa och plugga och spela hockey så länge jag kan minnas! Men fy vad jag kommer sakna dem. Usch... men vi har ju en hel sommar framför oss :)









Jag försöker verkligen bara vara glad för deras skull, och det är jag verkligen. Men ändå, Erik och Marcus åker till USA i minst två år om bara ett par månader...

// Felicia




Please Don´t Stop The Music

Sista matte-nationella avklarat! Så himla skön...t
Dagen bara susade förbi, precis som vanligt. Sedan var det spanska lektion där jag tror hela klassen dog lite. Så seeeegt! När spanskan äntligen var slut drog jag, Danni och Robbie mot donken på avenyn.
Där satt vi till sju och pluggade (=Kastade godis på varandra) ... bra!
Det var lite sämre musik där idag, eller den var extremt sugig för att vara helt ärlig! Fast jag kan ju tillägga att Danni kunde alla låtar iallafall! HAHA så klockrent!
Robin tyckte som vanligt att alla låtar förutom eminem:s var gay... fast några låtar sjöng t.o.m han med i, det gillar vi!



// Fille

Finns Det En Så Finns Det Flera

Sådär! Matte A nationella imorgon och jag kunde inte vara mer förberedd... typ.
Jag önskar jag kände så iallafall men det är långt ifrån sant! Aja, hur svårt kan det vara liksom...

Kan ju också tillägga att jag lider lite med nossebro vars favoritpenna slarvades bort av allas vår robin... "Alltså nej, man bara ger och vad får man tillbaka.. ingenting!" HAHA nossebro var riktigt uppörd idag ska ni veta! Vi får hålla alla tummar vi har på att pennan hittas imorgon!

Nej nu ska jag nog lägga mig. För att citera danni :-"Det du inte kan nu kan du inte imorgon heller" . Tack daniella, det värmer. haha!
Det enda problemet jag har nu är att jag har så mycket grejer på min säng så jag kan liksom inte kan sova där.. förstår inte hur det kan hamna så mycket saker på sängen på bara en dag! Helt galet... ni skulle se. Eller nej föresten.. SÅ stökigt är det!

Gonatt nu!



Breakdown

Det blev inget pluggande för min del idag heller! FML... varför pluggar jag inte för?!
Nu ska jag träna istället och räknar med extrem plugg-ångest sen... kul!
// Felicia

"njut av musiken. njut av musiken i din ipod!"

Nu har vi kört hem robin! Det blev inte så mycket plugg för våran del eftersom vi kom fram till att vi är alldeles för smarta för matte A...
Vi spelade cod istället och sedan tittade vi på el tv :) Skön söndagkväll iallafall!
Kan ju också tillägga att mina kära föräldrar var precis lika jobbiga som vanligt.

Nu måste jag sova! Gonatt

VAMOS A ESTUDIAR

Nu sitter jag här och lär jesper spela piano. Han är jätteduktig faktiskt och har lärt sig love the way you lie.... iallfall nästan haha
Snart kommer Robin hit och så ska vi studera! Taggaaaaaa
// Felicia

the stalker is on the move


AWESOMENESS

Godkväll
Jag och Linnea åkte som sagt in till staden och tittade på göteborgsvarvet. Fy vad jag älskar det! Hela stämningen liksom, allt var bara väldigt bra!
Där träffade vi iallafall Robin och så gick vi runt där med honom ett tag. Helt plötsligt hade vi gått ända till frihamnen så vi tre satte oss där ett tag och tittade på några killar som körde sånna, ni vet som fredde åker på i solsidan haha! Robbie tyckte jag skulle skjuta dem för att de var "dumma i hövet" och trodde sig, haha! Vi gick runt i stan ett tag och rätt som det var var klockan nästan sju och jag som skulle träffa danni och becka på kvällen.
Robbie hängde på så vi två åkte hem till mig först (han ville ha vax och min laddare)..utnyttjad tjej, hej!
Hehe sedan skulle vi in i el affäro och köpa med oss godis och red bull... där träffade vi vårt hat-objekt number one! F.Y.Y.F.F.Fabbe
Efter många om och men kom jag och robbie iallafall hem till danni där becka också var. Sedan låg vi och tittade på how I met your mother hela kvällen. Vi är awesomeiga
Tack för ikväll!
// Felicia

I GUESS I KEEP TALKING TO MYSELF

Nu sitter jag i soffan och nördar Talkin 2 Myself... no comment till det förutom att den är grym

Snart ska jag och Linnea in till staden och titta lite på Göteborgsvarvet! Min kära jennifer ska springa, hon är heeelt galen! Men det kommer gå hur bra som helst och vi ska allt stå där och skrika på henne haha
Robin jobbar där idag så förmodligen ska jag ju träffa honom en stund också!

Idag är det sånt där jobbigt väder. Soligt, varmt, blåsigt och det kan lika gärna börja regna så jag har ingen aning om vad jag ska ta på mig! i-landsproblem jag vet haha




Ha en grym lördag nu!
// Fille

SJUTTON ÅR I STADEN

Orienteringen igår gick väl bra... iallfall till en början då jag och danni hittade alla kontrollerna! "-Men gud, detta kan fan vara rätt!" . Sedan blev det mer -"Vi är förmodligen här någonstans... typ" *Pekar på ett väldigt stort område på kartan*

Haha men även fast vi villade bort oss ett par gånger i bushen lyckades vi ändå hitta alla kontroller utan en! haha awesomness!

Efter det åkte vi hem till hanna som fyllde sjutton! Där hade vi det extremt bra, så kul att Elsa var med också! :)
Därefter var det Veronica Maggio på Liseberg som gällde. Fy fasen vad bra hon var live! Lyckad kväll kan jag säga! Tack för allt finaste ni <3

// Felicia

POTATISTABBEN

Nu har jag kört spinning, så himla härligt efter mitt träningsuppehåll (på tre dagar)... träningsnarkoman, hej igen!

Imorgon har vi den där jäkla orienteringen, jag har ångest som satan! Jag kommer ju tappa bort mig i skogen... jobbigt läge frillan!

Efter våran lilla tur i skatås ska vi hem till vårat fina födelsedagsbarn Hanna och fira henne! Sedan blir det Veronica Maggio på Liseberg med brudarna! Yeeeeey

Åh jag har ju glömt att berätta om min extremt klockrena brosha.
Haha han har nämligen prao nu och han praoar på någon krog så han lagar mat och hackar grönsaker hela dagarna. Det är nog väldigt bra för honom eftersom han förmodligen är sämre i köket än Becka t.o.m (no offence)
haha, i vilket fall som helst hade han fått i uppgift häromdagen att skala potatis. Eller att skala dem var väl att ta i, han skulle trycka på en knapp så skalades potatisarna automatiskt. När han hade tryckt på knappen tyckte han inte riktigt att allt skal var borta så han tryckte på knappen igen... även fast han inte skulle det.
Det slutar iallafall med att några irriterade kockar får göra potatismos av alltihop eftersom halva potatisarna var bortskalade. hahaha!





// Felicia

SURVIVER

Yeeeey, jag överlevde orienteringen på idrotten! hehe eller.. vi orienterade inte utan vi satte oss på en bänk vid markland.. Bra tjejer!
Förhoppningsvis kommer vi klara oss imorgon på orienteringen iallafall. Det måste vi göra. Mobilen är ett måste imorgon eftersom jag förmodligen kommer komma bort. Sorgligt

Nu ska vi ha spanska... ingen kommentar

// Frillan

Crazy In Love

Godmorgon fanz! .... HAHA, bara tvungen

Nu har vi alldeles stax sugig orientering men helt ärligt ska det faktiskt bli lite kul och se om jag suger lika mycket fortfarande. Det var ju trots allt något år sedan sist.

Fy vad jag är trött! Det var riktigt jobbigt att gå upp imorse... död åt skola kl 8.
Fast imorgon börjar vi vid tio!!! Klockan T-I-O, OMG once in a life time att vi har sovmorgon typ!
Vet inte riktgit om det är värt en sovmorgon för att ha orientering hela dagen imorgon... förmodligen inte



Okej.... here we go!

// Fille

I DON´T BELONG IN DA FOREST

Liiiiite ångest över all orientering jag har framför mig denna veckan. De som känner mig vet att orientering är bland det värsta jag vet eftersom jag har så fruktansvärt dåligt lokalsinne... det hjälper ju inte direkt att man irrar runt i en skog full av spindlar som man ska hålla koll på samtidgit som man hela tiden måste titta på kartan. Nej, orientering är inte min grej helt enkelt!

Till min största glädje fick jag veta att vi har orientering heeeela fredag-förmiddag. Eller det kommer ju inte bli förmidddag för min del utan fömodligen hela dagen.. aja det ska nog gå bra! Lite fml också på att vi har orientering på idrotten imorgon men samtidigt kan det nog behövas.. inte minst för min del! yaaaay, tagga spindlar i håret och en bortkommen tjej i slottskogen!

// Frillan

TRÄNINGSNARKOMAN, HEJ!

Nationella i matte A gick väl sådär... lite bättre än provet igår men enl. robin failade jag totalt på sista uppgiften haha men jag är glad ändå! Fuck u Robbie

Tror jag hoppar över träning idag, om det nu är en överansträngning jag har i armarna är det nog bäst att undvika friskis ett par dagar.. katastrof! Börjar inse att jag verkligen är träningsnarkoman nu...

Har precis varit uppe hos min kära kusse en stund, så himla skönt att bo så galet nära henne!







// Felicia


Danni har rynkor på sin hand

Nationella matte B avklarat! Skönt att det är över även fast jag förmodligen failade totalt! Nu taggar vi inför nationella matte A imorgon wehooooo!

Danni följde med mig hem idag och vi lyckades misslyckas totalt med våran kladdkaka... hehe men det gör inget! Bättre lycka nästa gång.. eller vad säger man haha

Nu sitter vi här uppe på el vindo och danni spelar så fint på min kära gitarr! Nu konstaterade hon ledsamt att hon har rynkor på sin hand och så säger hon -"Alltså jag är sååå rolig, helt sick! Alltså på riktigt!" HAHAHA danni.....



// The frill

supersnabba silver felicia

Jag försov mig imorse. hehe eller jag vet inte riktigt om det räknas som försovning om man själv stänger av alarmet på morgonen eftersom man tänker att man ändå inte kommer somna om.. jag vaknade en halvtimme innan vi skulle åka men supersnabba silver felicia hinner med allt iallafall och är i skolan i god tid som vanligt!
Dagen har egentligen varit så extreeemt ovärd. Mattelektionen var väl iförsig ganska viktig men resten av skoldagen liksom... Fab5(minus hanna, som skulle på arbetsintervju! Vuxenpoäng till henne där ja!) plus rob och alve gick och fikade, sedan var vi snabbt tillbaka i skolan igen men det blev inte så mycket med fysiklektionen så jag, danni, rob och alve gick till stan. Till Stuk för att vara mer exakt, där robbie köpte en galet snygg jeansskjorta!

Sedan gick vi tillbaka allihop och var på handledning ett tag. Några timmar senare hamnade jag, danni, rob och alve på macidonken (eftersom vi inte fick några sittplatser på stadsbibblan)... hehe men plugg blev det iallafall! Fy fasen vad vi är braaaaa

Imorgon är det matte nationella and I couldn´t care less... hehe okej jag bryr mig visst. Det känns lite jobbigt att sitta still i 4h men jag och danni tog en sväng förbi 4-gott förut så vi ska nog överleva hihi

Sweet dreams!


FRILLAN HAR KOLL

Sådär, nu är jag hemma igen! jag och Lisa dog ett par gånger på friskis, fy fasen vad mina armar skakade när skivstången var över och man skulle in i spiningsalen! hahaha
Sedan åkte vi och träffade resten av the gang hemma hos johanna som btw har fått kattungar.. eller a, hennes katt har fått kattungar men det fattade ni. Till och med jag kunde erkänna att de var extreeeemt söta! haha emelie satte tre av dem i hennes knä och vad tror ni hände... egentligen behöver jag inte ens säga vad som hände efetrsom ni vet att hur emelie är men aa... hon tappade en av dem! hahaha och lillen haltade därifrån! Haha det var så himla kul, kattungen överlevde så alla kattälskare därute kan pusta ut!

Jag blev allergisk... som vanligt! Så nu kliar mina ögon så jag vet inte vad jag ska ta mig till! Hehe det va lite kul när vi satt i köket faktiskt. Det fanns fyra små kattungar som sprang runt vid våra ben och jag tyckte ändå att jag hade hyftat koll på vart de var. Helt plötsligt blev en av dem jättestor så jag säger -"Men gud vad stor den blev helt plötsligt!" hehe behöver jag ens säga att det var mamma-katt.....

Jag har pluggat nada idag.

Sweet dreams!
// Frillan

När det finns bättre saker att göra...

Som vi alla kanske misstänkte slutade det med att jag inte pluggade... jag har bara pratat i telefon och sedan tänkte jag att jag verkligen skulle plugga men jag hamnade vid gitarren istället.. bra!
Om en stund ska jag till friskis, så jäkla mycket bättre än matte känner jag! Sedan, ikväll, ska jag träffa hela gamla gänget! Så jäkla awesomeigt



// Fille

NJUUUUUUT UNGDOM NJUUUUUT

Dagen ska mestadels ägnas åt plugg.... matteplugg. Usch och fy, det kommer ju sluta med att jag slår ihop böckerna och går och tränar eller något! haha men jag ska verkligen försöka... taaggggaaaaa pluuuuuggggg

Har lite panik över att jag fortfarande inte kan det där med parabler men jag ska nog hinna lära mig det till på tisdag. ja men det klart jag gör! Nu jäklar...

Jag är jätteeffektiv och chattar samtidigt som jag pluggar... hehe men detta va fan läskigt ju! Konversationen började med detta...



Hahahaha vi har något weird band mellan oss... jag kan omedvetet läsa hennes tankar har vi kommit fram till! För er som inte vet vem arvid är det mr nobody, ni vet hans nummer jag råkade få av CC... haha so ment to be!

// Fille

RAIN MAN

I gotta question if I may? (Yeah)
Is it gay to play Putt-Putt golf with a friend (Yeah)
And watch his butt-butt when he tees off? (Yeah)
But, ut! I ain't done yet
In football the quarterback yells out hutt-hutt
While he reaches in another grown man's ass
Grabs on his nuts but just what if
It was never meant it was just an accident

Haha detta har robin sjungt för mig typ hela kvällen, börjar nästan lära mig den! så jäkla go! Nu tycker jag faktiskt att det är dax att sova, både jag och rob halvsover men en viss mr von awesome tycker inte att vi ska lägga oss än! Nu ska jag sova... så är planen iallafall! Gonaaaaattttttttttt

// The frill


MR VON AWESOME

Jag överlevde resan hem! bara så ni vet.
Även fast robbie tyckte att jag skulle gå och dö... snällt!
Nu ligger jag i soffan uppe på vinden och snackar med bästa Robin i telefon. Vi har det bra! Han snackar något om att han hatar vokaler så nu ska han skriva robinsskolblogg utan vokaler på sin "not-blogg" .... rbnsklblg. HAHA ingen annan kommer ju se vad det står! guuuush robin!
Hehe nu fixade han liiiite vokaler iallafall! U go man




// Fillefilé


NICKEPICKE ÄGER...

Nu sitter jag och Danni här på hennes golv.. eller aa, om det nu finns ett golv under alla saker. Danni spillde precis ut halva dippen på mattan hahaha! Min mobil hade nada batteri men jag fick låna laddare av världens bästa niklas!! Så jäkla snäll så man döööööör... okej nu överdrev jag väl ganska rejält men eftersom jag, efter många om och men, faktiskt fick låna laddaren är jag glad (nickepicke är förmodligen as-sur)

Fiffiga danni står och predikar om alla förbannade väder-sidor som visar olika och nu försöker vi komma på kod-rörelser för alla. Vi har redan kommit på palmqvist, hello kitty, CC och örnen. På måndag ska vi lära the rest of fab5!

Snart ska lilla jag åka hem alldeles själv i mörkret med bussen... tur att min käraste ägodel (aka mobilen) fungerar då! Annars vet jag inte vad jag hade gjort... eller jo, jag hade förmodligen gått runt och sjungt för mig själv som en frickin idioto..

Nu hoppas vi på att jag överlever hemfärden! Talk to ya later



// Felicia

WAKE UP

Nu får faktiskt Lisa ta och vakna tycker jag! Varför är jag så himla pigg för (?) Haha jag har ju hunnit duscha och alltihop och hon sover fortfarande så sött .. Hm, vad ska jag göra nu då! Lisa kan verkligen sova hur länge som helst! Aja jag får väl städa eller något då.. KUL! Nej usch, inte städa nu! Jag fixar frukost... scones får det bli! Haha oj vad mycket jag har bloggat redan, I´m awesome! 



// Frillan

LET IT GO

Alltså jag ryser på riktigt, så himla härlig! Check it out!

 

//Felicia

GODMORGON!

När vi hade slutat skolan igår gick jag, Danni, Becka, Robbie och Alve till eh. Lite senare kom Johanna, Lisa, Emelie, Vendela och Lisa så det är riktgit najs att de har träffats nu! Sedan var vi tvugna att skynda oss som in i helvete och ändå kom vi typ två timmar sent till desses födelsedagsfest!

Allt var jättebra och så men väldigt kallt! Sedan kan jag ju också tillägga att Emelie tappade bort sin mobil! Tycker synd om henne men det är ju lite komiskt att det var just hon.. världens-klantigase-tjej_94

Nu ligger jag i sängen och Lisa sover så sött är brevid. Snart ska vi till stan baby! Funderar på om jag ska väcka henne... nej, hon får sova lite till så kan jag ringa och se om dannebanne är vaken!



// Fille

TAGGAAAA

Nu har jag kommit hem efter ett grymt spinningpass... Lisa, klantig som hon är, glömde kvar friskiskortet så hon var tvungen att åka tillbaka! haha klantarsel!

Imorgon taggar jag och the gang inför desses födelsedagsgrej. Gud så kul det ska bli! Hoppas det inte regnar bara med tanke på att vi ska vara ute på någon jäkla udde...
Så imorgon är det födelsedagspresentshoppande (långt ord jag vet) som gäller... Nu ska los bf:s hitta den bästa presenten till våran tjeeej!



Hon är då för fin!

// Fillefilé

1 x 1 TB Serial ATA-300 7200 rpm

Klocken sju imorse befann jag mig på slottskogsvallen... gympalektionen började en timme senare. Pratade med danni ett tag men sedan träffade hon palmqvist på bussen så hon klickade mig.. snäll_tjej94.
På idrotten hade vi iallafall springteknik, extreeeeemt nödvändigt med tanke på att jag älskar att springa.. not.
Men nu kanske vi i framtiden hinner med våra bussar och spårvagnar. Man ska springa som en halvförlamad struts. Då har man rätt teknik.

Dagen flöt på bra men stannade upp lite på datorkunskapen då vi skulle skriva en uppstats om hur man sätter ihop en dator... helt seriöst, jag hade aldrig hört ens hälfen av alla ord. Tur att Robin finns ibland!

Efter skolan gick jag, Danni, Becka, Robin och Alve till fiorucci. Jag och Becka provade crazy-bananas snygga bikinis och Danni och Robbie anmälde mig aka FeliciaErik till SATS... Jag dör på riktigt om de ringer och säger att jag vunnit ett träningskort där HAHA!

Sedan hamnade vi på Macidonken och bara allmänt chillade på livet. Nu ska jag och Lisa på spinning. Ha d!

// FeliciaErik


FOREVER

Det blev faktiskt inte så mycket mer med min otursdag! Awesome!
Vet egentligen inte riktigt vad jag ska blogga om mer... Jag kom iallafall typ precis hem. Vi stannade på mattehandledning och gjorde ingen matte alls förutom pq-formen som robbie skrev på min arm. Bra!

Nu ska jag och min fina Lisa snart på dubbelstep, everybody say we-ho!



// Fille


WHEN THINGS DOESN´T GO RIGHT...GO LEFT

Känner att jag har en riktig otursdag på gång...
Dagen började med att jag tappade deo-locket under handfatet två gånger, tappade juicekorken i det uppfyllda glaset, tappade tandborsen med tandkräm på golvet som jag sedan råkade trampa i när jag skulle tvätta bort, gjorde sönder tre eller fyra tofsar när jag skulle sätta upp håret och slog i armbågen i duschen... seriöst, hur ska det gå idag egentligen!?

Nu sitter jag iallafall i skolan och Andreas spelar klassisk musik på högsta volym... haha! Nu vill jag bara att mina kära klassisar ska komma!



// Felicia/Fille/Frillan/Fillefilé/Frillanprillan/Filleprille aka Cecilia

I LOVE YOU MORE

Skolan var lika awesomeig som vanligt... lite jobbigt med alla nationella bara men vi överlevde! Efter skolan gick jag, Danni och Nossebro till Coffie and Deli och käkade lunch, så himla gott! Sedan åkte jag med Danni hem och tjejen badade i poolen. HON BADADE! haha det var så jäkla kallt! Galen kvinna...
Vi pluggade kemi också!
...eller nej. Vi pluggade inte, vi skrev av facit. Alltså som jag brukar göra då. Naturare och sånt ni vet!
Sedan åkte jag hem och så blev det långpromenad med Linnea. Så jäkla grymt vaaaa!

Igår var det en ny låt... som jag btw har gått och nynnat på hela dagen eftersom det är heeelt omöjligt att lära sig texten. Haha men bra är den iallafall, fast den blir nog bättre om man fattar vad låten handlar om men det är ju som robin säger "underförstått" haha :) 



// Felicia

NEGLECTED

Dagen har varit fantastiskt bra måste jag säga! Pepparkakan aka Robin var tillbaka, fy vad tomt det har varit! Men nu är han tillbaka så life is good!

Efter en minst sagt annorlunda fysiklektion, hade vi hunnit bli ganska så väldigt imponerade av vår kära Maria Nars som faktiskt visste hur man sa vårat ord försummad en inglés. BRA MARIA!

Sedan gick fab5 minus Nossebro plus Robbie&Alve och fikade. Vi tänkte att vi skulle hitta ett nytt fik men som vi alla redan visste hamnade vi till slut på Espresso House iallafall! Hehe men det var väldigt trevligt ändå

Idag har jag tränat, inte pluggat något alls och träffat Lisa en stund! Grymt vaaa

// Felicia

PANTAD TJEJ

Nu har jag varit nere vid havet med några i the gang! Så jäkla härligt men det blev lite kallt efter ett tag! Hahaha av någon anledning kommer vi in på hockeyspelare...
EMELIE: "Men alltså, om man är hockeyproffs måste man ju liksom ha ett annat jobb också!"
JAG & JOHANNA: "... Fast nej!"
JAG: "Emelie, du vet att man tjänar hur mycket som helst om man är hockeyproffs va??"
JOHANNA: "Ja, typ Henrik Lundqvist liksom!"
EMELIE: "va.. vadå.. gör man?? Jag trodde typ de jobbade på Burger King eller något vid sidan av..."
Jag och Johanna dör av skratt
EMELIE : "Jaha.. men typ zlaaaatan då?"
Jag och Johanna dör igen eftersom Emelie inte uttalar det zlatan utan zlaaatan
EMELIE: "... jag tänkte att han kanske jobbade på typ IKEA också?"
Haha vi hade väldigt skoj iallafall och Emelie är pantad..
Wiiiii nu är robin hemma! Big like på den måste jag säga :D
// Fillefilé

EXTREM-IRRITERANDE HOST TANTEN

Imorse var jag på el friskis och sedan fick jag och Johanna för oss att åka till standen... så där har vi varit ett par timmar. Jäkla svennar HAHA!
Jag lyckades få Johanna att lyssna på Eminem också! haha frickin awesome ju! På standen var det massa hundar, barnfamiljer, pensionärer... och vi! Haha men vi hade väldigt kul ändå om man bortser från "extrem-irriterande host tanten" som vi så passande döpte henne till. Hon hostade och harklade sig oavbrutet i över 4h! inte alls irriterande.. inte alls!

Haha jag hittade massooooor av gamla bilder idag också!




Ha en grym lördagkväll nu!

// Fille


Nothing But Love

Jag och Johanna tog en långpromenad. Egentligen skulle hon vara med mig och Jennifer tonight men eftersom vi bland annat ska kolla på hockey vägrade hon joina! haha
Så det slutade med att jag och johanna tog en promenad för att catcha up lite... vi har ju faktiskt inte setts på hela TVÅ-Å dagar! haha katastrof! Hihi det var iallafall helt awesome!

HAHAHAHA kolla vad jag hittade på mig och Johanna! *dör*




hahaha jag hoppas verkligen detta var en maskerad eller något... men vad i helvete är vi utklädda till (?)

Åh vad skoj det ska bli att träffa Jennifer igen! saknar henne like crazy ju!

// Felicia

SPACE BOUND

Nu är matten avklarad.
Danni har försovit sig.
Fluff sitter framför mig så jag ser nada.
Sina och Rafi bråkar haha och Emil slår till Sina.. bara för att liksom! haha
Jag nördar Space Bound.. lite eb jag vet!



// Frillan

I´s Friday,Friday, Gotta Get Down On Friday

Yeeeey, det är fredag! I skolan händer väl egentligen inget speciellt förutom att jag får träffa mina buddies... eller jo! Fluff ska ju ha sin redovisning i historian! Fy fan vad skoj det ska bli, HAHA!

Nu ligger jag iallafall i sängen och tittar på friends samtidigt som jag tänker att jag har hur lång tid på mig som helst.. det kommer jag snart inse att jag inte har så måste jag springa till bussen iallafall! Så typiskt mig! haha



// Fille


STEEEEKARN

Naturkunskapen gick ganska så mycket åt helvete men vad säger man... skitsamma!  Nu är det gjort och det känns så jäkla skönt att faktiskt inte ha något att plugga på för tillfället.. har glömt bort hur det känns! Sorgligt

Sedan åkte jag och Danni hem till henne och lyckades göra världens godaste kladdkaka.. som albin och filippa råkade kladda ut över hela golvet och mattan. HAHA, Albin hade kladdkaka i heeela byxfickorna! Så himla sött!

Jag och Danni hade det iallafall lika awesome som vanligt och vi har läst på om killar... hahaha vi är så jäkla gryma vaaa!

Sedan tog vi en promenad hem till mig... eller aa, jag promenerade och Danni cyklade väldigt långsamt, haha så typiskt oss! Påväg hem träffade vi iallafall på en gullig grabb som insisterade på att lägga till oss på fejjan så ja, Felicia är nu vän med Jacob haha! steeeekarn! HAHA



// Frillan

HARDCORE

Imorse hade vi ju som sagt engelska-nationella men det vet ni redan så det behöver jag inte skriva. Sedan "skolkade" jag och Danni.. Vet inte riktig tom det räknas som skol om man faktsikt åker till stadsbiblioteket för att plugga... i vilket fall som helst var det det vi gjorde. Påvägen råkade vi hamna på 4-gott och vi råkade dö av skratt när vi såg kundvagnarna inne på coop. Hahaha aa det var kul!



Som ni kanske förstår går naturkunskapen käpprätt åt helvete. Hahaha det går verkligen sämst! Hoppas det går bättre för er andra för detta funkar seriöst inte!

// Frillan


Det Är Så Jag Säger Det

Nu sitter jag här i skolan... tidig som vanligt! Igår bangade Lisa våran promenad men jag och Johanna klarade oss ändå och gick i över 1,5h nere vid havet. Så himla fint!

Nu har vi alldeles stax engelska-nationella... yaaaay

Denna veckan går så fruktansvärt långsamt! ..typ lika långsamt som örnen pratar. Var bara tvungen att säga det



Snart kommer mina buddies!
// Frillan

Something For The Rest Of Us

Naturkunskapen blev det inte så mycket med och jag kom på mig själv sitta som på lektionerna.. låtsas läsa i boken alltså! haha bra fille...

Börjar få världens ångest eftersom jag insett att jag faktiskt inte kan något överhuvudtaget om det vi har prov på... men vad ska man säga. Skitsamma

Snart ska jag, Johanna och Lisa på långpromenad, härligt vaaa!

Hoppas det går bra för resten av fab5 med pluggandet och att ni kan lära mig imorgon! haha <3





// Fille

SKITSAMMA

Kemin gick ju alldeles galant! Så skönt att den är klar!
Nu försöker jag plugga naturkunskap men det är så fruktansvärt tråkigt så jag dör ju lite här borta! Nej, usch fy och blä på naturkunskap. det hjälper ju inte direkt att det är en miljoooon sidor och jag fattar nada.. Positiva frillan in da house! Haha sorry allihop!
Just det, skitsamma skulle jag ju säga oftare. Skitsamma att jag suger på naturkunskap. sktisamma att naturkunskap är så himla tråkigt. Skitsamma att jag spillde ut vatten över hela bordet och över några av anteckningarna. Skitsamma. Life is good! :D

 Jag saknar tingeling också...

// Fillefilé

Love Is Evol Spell It Backwords I´ll Show You

Jag tycker faktiskt det är lite dåligt att inga av mina favoriter i  fab5 bloggar... skandal tjejer! skärpning
Jag glömde min dator i skolan kan jag ju kanske tillägga... jäkla tabbe-barn!
I mina fysik anteckningar hittade jag en sida där Robin, inte helt förvånande skrivit en rad från Eminems Space Bound "Love is evol spell it backwords I´ll show u". Så jäkla bra egentligen, att man ens kommer på det!
Efter skolan gick jag och hannabanana och fikade! Det behövdes verkligen och jag fick pratat av mig lite om lördagen haha! Så jäkla grym brud!
Jag har mest snackat med Danni i telefon hela eftermiddagen, sedan bröts samtalet men vi var nog ganska klara ändå hihi^^
Nu måste jag skynda, spinning som gäller!
// Frillan

GODMORGON

somnade vid tre inatt... bra! Fast det var kanske nästan lite bra, jag är jättepigg nu iallafall! Bara så ni vet har jag inte börjat plugga på naturkunskapen, boken ligger fortfarande så fint kvar i väskan. Men provet är ju faktiskt inte försen på torsdag så något ska jag väl hinna lära mig tills dess!
Usch denna veckan kommer förmodligen gå så himla långsamt men snart är den väl över också... Det ska bli kul att träffa alla igen iallfall!
Nu måste jag dra! C ya
Hämden är ljuv... hahaha <3
// Frillan

LÄNGESEN

Nu kom jag precis in i värmen igen! Jag och min bästa finaste Amanda har varit på promenad, juste fido får vi inte glömma. Han var med också ju!

Så jävla grym är hon va och dessutom kan jag lite stolt säga att hon gjorde allsvensk debut igår... fan crazy ju! Jag är så jäkla stolt över dig amanda, du anar inte!

Nu skulle jag lägga upp ett riktigt fint kort på henne.. men grejen är att jag har suttit och försökt välja ett kort nu i nästan en kvart! alla kort är så himla fina! extremt fotogeniska amanda, hej!



Vi har också kommit fram till att jag ska börja säga skitsamma oftare. Från och med nu är skitsamma mitt nya favoritord. Det behövs verkligen..

Tack för idag världens bästa. Vad skulle jag göra utan dig

// Felicia

ALLT FÖR DIG HÄXAN

Danni vill att frillan ska blogga.
Frillan vill inte att frillan ska blogga för hon har inget vettigt att blogga om.
Frillan bloggar ett tre rader långt inlägg för sin kära Dannis skull.



Nu har frillan bloggat och danni kan vara nöjd

// frilliz

VALBORG

Det var så jäkla kul igår så ni skulle bara veta! Valborg är inte alls överskattat! Haha eller jo det kanske det är men kvällen igår var iallfall den bästa på länge! och jag tog massor med foton, awesomeigt vaaaa















































































Tack för en grym kväll!

// Felicia

RSS 2.0